Array
(
  [type] => 2
  [message] => file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/10661127229/media/recent/?access_token=10661127229.1677ed0.ce9c24332d3a46a6bb00c9d16d00a4dc&count=4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/comradesrun.be/www/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 34
)
Array
(
  [type] => 8
  [message] => Trying to get property of non-object
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/comradesrun.be/www/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 39
)
Array
(
  [type] => 2
  [message] => Invalid argument supplied for foreach()
  [file] => /mnt/bilbo-disk1/websites/comradesrun.be/www/modules/database/frontend/database.php
  [line] => 39
)
Comrades Run Doneren
Comerades Run

Meer info

Samen sterk tegen leukemie

Voorzitter Philippe Vanmarcke van RC Roeselare Mercurius ging de grote uitdaging aan en liep de loodzware ultramarathon "Comrades Marathon" voor het goede doel.

Lopen voor Els

Lopen voor Els

Els Maes verloor haar moedige strijd na 3 lange jaren. Ze was de zus van één van de leden van onze club. Een extra motivatie om haar nagedachtenis te eren en gelijktijdig middelen te genereren in de strijd tegen de verschrikkelijke ziekte die leukemie is. 

Wie is Philippe?

Wie is Philippe?

Philippe Vanmarcke, 51 jaar, voorzitter van Rotary Club Roeselare Mercurius en mede-oprichter van Quaestor vermogensbeheer uit Roeselare, heeft reeds 17 marathons op zijn naam. Hij liep in 2018 reeds, dit voor het eerst, de "Comrades Marathon" en deed dit huzarenstukje dit jaar over in de omgekeerde richting. Dit leverde hem de unieke back2back medaille op.

Comrades Marathon: een dubbele uitdaging

Comrades Marathon: een dubbele uitdaging

De ultramarathon 'Comrades Marathon' ging door op 9 juni 2019 in Zuid-Afrika. Dit jaar 87km lang. Het ene jaar gaat de marathon van Durban naar Pietermaritzburg, het andere jaar in omgekeerde richting. Wie de marathon een eerste keer uitloopt en het jaar erop nog eens uitloopt in omgekeerde richting krijgt een speciale back-to-back medaille. 

Me To You, een verhaal van samen sterk

Me To You, een verhaal van samen sterk

De stichting ME TO YOU steunt het leukemie onderzoek en zet zich in voor het streven naar een optimale levenskwaliteit van de patient. Ze doet dit door het steunen van specifieke onderzoeksprojecten die de opmars van leukemie tegengaan. Verder begeleidt de stichting leukemie patiënten, zorgt zij voor publieksvoorlichting en organiseert ze diverse acties om fondsen te werven.

De Route

Ontdek hieronder het parcours dat afgelegd moest worden in de 2019 editie van de Comrades Marathon.

Giften zijn fiscaal aftrekbaar

ME TO YOU is erkend als Stichting om fiscale attesten uit te reiken. Voor elke storting vanaf 40€ krijgt u een fiscaal attest. Uw gift is fiscaal aftrekbaar en levert een vermindering van de personenbelasting op! Zo recupereert u 45% van uw donatie. Een gift van 40€ 'kost' u dan 22€. Een euro per kilometer betekent een gift van 87€ waarvan u bijna 40€ fiscaal recupereert.

Me To You Steunen?

Stichting Me To You

IBAN BE36 3631 3547 4381

BIC BBRU BE BB

Mededeling: GIFT RUN

© RC Mercurius Roeselare

Disclaimer site by plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van Comradesrun maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info